quarta-feira, 11 de fevereiro de 2009

Die katholische Kirche zu schlucken das StrohFortsetzung der Korrespondenz zwischen den Pionieren der Psychiatrie (1809). Brief an den Wänden einer öffentlichen Latrine der Bahnhof von der Münchner

Herr Kanzler des Reiches Alexander von Humboldt

Katholische Geistliche mit homosexueller Veranlagung werden zunehmend wahrgenommen, wobei gelebte Homosexualität, wie bei allen kirchlichen Angestellten, jedoch meist als nicht mit dem christlichen Glauben vereinbar angesehen wird. 2005 hat die katholische Kirche eine Instruktion veröffentlicht, in der Personen mit „tiefsitzenden homosexuellen Tendenzen“ und Unterstützer einer homosexuellen Kultur als nicht geeignete Kandidaten für ein Weiheamt (Priester, Diakon) angesehen werden. Personen mit leichten homosexuellen Tendenzen (zum Beispiel „Knasthomosexualität“, Teenagererlebnisse) müssen diese mindestens drei Jahre vor der Diakonweihe überwunden haben. Angestellte der katholischen Kirche, welche eine Lebenspartnerschaft eingehen, werden, vergleichbar zu geschiedenen Kollegen, die erneut heiraten, meist wegen Unvereinbarkeit mit dem Glauben entlassen. In einzelnen kirchennahen katholischen Organisationen kann auch bereits ein Chatprofil bei einem Internetportal für Homosexuelle zu einer fristlosen Entlassung führen, wenn es der Organisationsleitung zugetragen wird[12] (siehe Kirchen als Tendenzbetrieb). Eine solche Kündigung hatte aber vor dem Arbeitsgericht Frankfurt keinen Bestand.[13]

Demgegenüber sind Beschäftigte (auch Pastoren) in den evangelischen Landeskirchen der EKD von einer arbeitsrechtlichen Kündigung oder Disziplinarmaßnahme nicht bedroht, wenn sie mit ihrem Partner oder ihrer Partnerin eine standesamtliche Lebenspartnerschaft eingehen oder ihre homosexuelle Identität in sonstiger Weise bekannt wird.[14] In einigen Landeskirchen der EKD sind sie sogar besoldungsrechtlich zur Ehe gleichgestellt, was auch in der altkatholischen Kirche
der Fall ist.

Mit freundlichen Grüßen

Johannes Schreber.

33 comentários:

Sandrinne disse...

Os alemães o quê?

Anónimo disse...

Nicht schlecht, aber könnte besser sein.

Grüße.

wuRST

VD disse...

O Assento tem razões para estar chateado. Também eu estaria, se tivesse a próstata no desemprego.

Quanto ao texto em alemão, que remédio terei senão usar o tradutor. Vai ficar uma espécie de Ulisses traduzido pelo António Huaiss, mas que se foda...

fininho disse...

tu tens é a próstata do Assento dentro de ti, trincas-te-a com esses dentes que tens aí nesse tecido avermelhado e fibro-muscular que te cobre os alvéolos dentários e parte das mandíbulas dos grandes lábios/gengivas... Resumidamente é isto que o caralho do texto almão quer dizer.

sandro disse...

o fino teve piada

UAI!

VD disse...

A bem dizer, todos temos.
A próstata do Assento é uma espécie de weltanschauung transversal a todos os que frequentem este blog.

VD disse...

*frequentam*

VD disse...

Já tenho saudades de trincar é uma boa torta de Azeitão.Agora próstatas... blhéc!

sandro disse...

Agora o fino vai dizer que tem ali um exemplar de torta abaixo do umbigo, que é mais para chupar que para trincar e tal...

Dás o flanco...ficas a jeito....depois...aguenta e não chora.

:-)

fininhO disse...

Tenho aqui uma torta de Azeitão enrolada à volta da picha... dás umas trincadinhas comes a torta e depois chupas o recheio...

sandro disse...

(eu disse...)

fininhO disse...

os advinhos levam na bufa que nem malucas.

Assento da Sanita disse...

Eu sei que podia ser melhor, anónimo, mas o meu alemão é do nível da minha proficência em bordados de bilros: abaixo de cão. Isto é um texto basicamente copiado, claro. Quanto á cotação da minha próstata não será melhor que a do meu baço, mas superior à do meu fígado e algures entre a da vesícula biliar e a do epidídimo esquerdo, um amiguinho da próstata.

fininho disse...

badalhoco do caralho, se enfiares a próstata no cu em vez de andares com ela colada ao céu da boca, vais ver que ficas melhor... essa merda não nehuma rodela de pão ázimo.

Anónimo disse...

鼠人踏入牛年
【事业】今年在命宫出现「陌越」和「玉堂」星,主有地位突破和大贵人助运,故能将你的工作带进新局面。凡流年得「陌越」坐命,事业地位必可更上一层楼。在公司里将得到上司贵人提拔。
【财运】今年求财宜守不宜攻,可免重大破耗。
【爱情】子丑相合,主有喜悦的事情发生,但同时「孤虚」星飞临命宫,预兆今年你的感情有喜有忧。未有对象的你,今年有机会遇上心仪的异性,但爱情路上波折重重,难享甜蜜;已有对象或配偶的你,虽然两人仍然恩爱,但今年大家将会聚少离多。
【健康】健康状况较差,抵抗力弱,容易受到疾病侵扰,老人家更要特别注意身体健康。今年注意多吸收有营养的食物,每天保持充足睡眠,便可抵抗病魔


何’ 安 娜

sandro disse...

...ou não.

Anónimo disse...

Anónimo, o caralho.

O comento estava assinado, ó Banco da Retrete.

chOURIÇO

sandro disse...

(sensível, este catraio, han...)

Bock disse...

Ah, ah, ah, ah!!!!!!!!!!!!!!Ganda fininh0, pá!!!!!

Lasca-mos com broua, cona de sabão 'zulibranqu!

fpm disse...

Eish...

sandro disse...

Ou não.

Assento da Sanita disse...

Ah ok, não tinha reparado. Foi sem intenção. Mas és um grande pederasta na mesma.

fpm disse...

Pé de rasta? Eish...

sandro disse...

Ou não.

fpm disse...

sandro, estás arma(ma)do em colhão?

Anónimo disse...

A Sandrine não é um colhão é uma hemorróida.

Enver disse...

Më lejoni t'ju them se unë mendoj se nuk duhet të jetë ndonjë letër pa përgjigje, megjithë famëkeq fyerje termat në të cilën unë e drejtuar ndaj jush. Të jetë gjithashtu i vetëdijshëm se çështja e duel në të cilin lavarei me gjakun e tyre të ndyrë, nder nuk është harruar. Çfarë Unë sinqerisht e tyre prostati dhe fshikëz pajisje kështu që ju e pop kancer i keq për të bllokuar kanali dhe uretër afferent, dhe më tej se qenin e tij për të bërë atë të chi-chi apflestrudel, jashtëqitje e tij austriake. Kjo e bile në fshikëz e tëmthit dhe ajo çikla pjekje në sytë vërshoj ndërsa thith e qelb nga penisi i një qen i zgjebosur me akute orchitis. Tani që të udhëtojë për në Portugali goditje ajo fuças e këtyre bukël dhe vështirë se mund të presim të fillojnë atë, një nga një, nga ana e push i tij curdled e spermë e Dr Hans Knecht, ky i shumëvuajtur gruaja sucks-turnips, vlim njerëzore që e vetmja evakuuar cilindër i etur të spermës.

Vetëpërmbajtje e mësuan se unë, i rafinuar dhe e shkëlqyer e arsimit mor I marrë, kërkon megjithatë, të rinisë e diskutimeve me diçka që filloi të shkencës. Jo pa të pështirë dhe të përzier, për mua për të adresuar ju, mostrengo refuzues mukozë se rrjedhat dhe tërheq flies. Por tani, tani për tani, subjekt i nervozuar që shterje succumbs V. Përsosmëri dhe të çon në insane atafulho me perime - dhe Perëndia e di se çfarë tjetër - në kanal i zorrës së trashë. Ai më tha Dr Deil, pjesën e Akademisë Geomancia dhe telur, e cila ka edhe disa Arrate e gatuaj në zjarr të ngadaltë onions që ju keni hyrë në rektum duke përdorur një gyp. Unë kam gjetur në një krizë të astonishment dhe unë rrëfehem, kur ai më tha se tij feat. Unë e di edhe pjesa më e madhe e të pasurve enët e kuzhinës gjermane ajo shkoi nga gushis - në drejtim të kundërt, që do të thotë, të mëlçisë patë e egër me spinaq dhe blueberries pelte e Wiener shnizel me lëng limoni, blackcurrant dhe lakër turshi, pasuar -- vazhdueshëm të veprojë - të plotë dhe Sacher Torte dhe dhjetë Topfengolatschen shumëllojshmëri të cheeses: Wilstermarsch, Tilsit ose Ziegenkäse Altenburger. Ajo gërvishtem e dy pika më e vështirë cheeses Hartkäse zbutur por ju e Halbfester krem e zorrëve villi Schnittkäse. Referojuni e trashë suxhuk Thüringer Rostbratwurst lubricated nga Maultaschen grimcuar, ai thjesht do të jetë i vogël, për të sigurtë. Ky ishte Pantagruel CLISTER V. Shqyrtuar. përjashtojë formal në seancën e Akademisë, të përziera me xixëllim fije e spermës me erë myku, i dyshuar për të ilustruar trajtimin e nevrasteni gastrointestinal e origjinës. Masë e butë dhe i trashë ngjyrë kafe në të gjelbër bardhëllemë mukozë dhe chyme nisur në ndihmë për asgjë si është duke demonstruar efektivitetin e trajtimit të tilla. Ju jeni një idiot sad, Schreber dhe vështirë se mund të presim për ju në një masë e butë dhe të përgjakshme fshikëz djalosh që ju predikojnë ekuivalente goditje në kursime, tani e plotë kukurec me të kuqe dhe të ngjyer cod Braz. Gaztor.

Alexander von Humboldt, Sekretari i këmbët dhe butonat-de-Rosa e perandorit Franz Ferdinand të Austrisë.
Më Colhão de Ouro t'ju them se unë mendoj se nuk duhet të jetë ndonjë letër pa përgjigje, megjithë famëkeq fyerje termat në të cilën unë e drejtuar ndaj jush. Të jetë gjithashtu i vetëdijshëm se çështja e duel në të cilin lavarei me gjakun e tyre të ndyrë, nder nuk është harruar. Çfarë Unë sinqerisht e tyre prostati dhe fshikëz pajisje kështu që ju e pop kancer i keq për të bllokuar kanali dhe uretër afferent, dhe më tej se qenin e tij për të bërë atë të chi-chi apflestrudel, jashtëqitje e tij austriake. Kjo e bile në fshikëz e tëmthit dhe ajo çikla pjekje në sytë vërshoj ndërsa thith e qelb nga penisi i një qen i zgjebosur me akute orchitis. Tani që të udhëtojë për në Portugali goditje ajo fuças e këtyre bukël dhe vështirë se mund të presim të fillojnë atë, një nga një, nga ana e push i tij curdled e spermë e Dr Hans Knecht, ky i shumëvuajtur gruaja sucks-turnips, vlim njerëzore që e vetmja evakuuar cilindër i etur të spermës.

Vetëpërmbajtje e mësuan se unë, i rafinuar dhe e shkëlqyer e arsimit mor I marrë, kërkon megjithatë, të rinisë e diskutimeve me diçka që filloi të shkencës. Jo pa të pështirë dhe të përzier, për mua për të adresuar ju, mostrengo refuzues mukozë se rrjedhat dhe tërheq flies. Por tani, tani për tani, subjekt i nervozuar që shterje succumbs V. Përsosmëri dhe të çon në insane atafulho me perime - dhe Perëndia e di se çfarë tjetër - në kanal i zorrës së trashë. Ai më tha Dr Deil, pjesën e Akademisë Geomancia dhe telur, e cila ka edhe disa Arrate e gatuaj në zjarr të ngadaltë onions që ju keni hyrë në rektum duke përdorur një gyp. Unë kam gjetur në një krizë të astonishment dhe unë rrëfehem, kur ai më tha se tij feat. Unë e di edhe pjesa më e madhe e të pasurve enët e kuzhinës gjermane ajo shkoi nga gushis - në drejtim të kundërt, që do të thotë, të mëlçisë patë e egër me spinaq dhe blueberries pelte e Wiener shnizel me lëng limoni, blackcurrant dhe lakër turshi, pasuar -- vazhdueshëm të veprojë - të plotë dhe Sacher Torte dhe dhjetë Topfengolatschen shumëllojshmëri të cheeses: Wilstermarsch, Tilsit ose Ziegenkäse Altenburger. Ajo gërvishtem e dy pika më e vështirë cheeses Hartkäse zbutur por ju e Halbfester krem e zorrëve villi Schnittkäse. Referojuni e trashë suxhuk Thüringer Rostbratwurst lubricated nga Maultaschen grimcuar, ai thjesht do të jetë i vogël, për të sigurtë. Ky ishte Pantagruel CLISTER V. Shqyrtuar. përjashtojë formal në seancën e Akademisë, të përziera me xixëllim fije e spermës me erë myku, i dyshuar për të ilustruar trajtimin e nevrasteni gastrointestinal e origjinës. Masë e butë dhe i trashë ngjyrë kafe në të gjelbër bardhëllemë mukozë dhe chyme nisur në ndihmë për asgjë si është duke demonstruar efektivitetin e trajtimit të tilla. Ju jeni një idiot sad, Schreber dhe vështirë se mund të presim për ju në një masë e butë dhe të përgjakshme fshikëz djalosh që ju predikojnë ekuivalente goditje në kursime, tani e plotë kukurec me të kuqe dhe të ngjyer cod Braz. Gaztor.

Alexander von Humboldt, Sekretari i këmbët dhe butonat-de-Rosa e perandorit Franz Ferdinand të Austrisë.

sandro disse...

FÊPÊMÊ, ÁUÉÉÉÉ
FÊPÊMÊ, ÁUÁÁÁÁ
A BELFA DO FÊPÊMÊ PARECE UM RAJÁÁÁ

PARECE UM RÁJÁ
CARECE DE BANANA
A BELFA DO FÊPÊMÊ DÁ PRA TODA A SEMANAAAA...

VD disse...

É só para lembrar que amanhã é dia dos namorados.Quem não tiver um, que trate de o arranjar, e rapidamente. Depois já sabem, é só escrever "Amo-te" no rolo de papel higiénico mais próximo e oferecer ao ente'crido. (Não esquecer de fotografar o momento).

;)

sandro disse...

(esta rapariga possui a mesma sensibilidade e doçura que um elefante numa loja de porcelanas....)

fininho disse...

Para ti, só lhe falta ter tromba... e enrolavas-te logo com ela

sandro disse...

Para mim,...é curto em chávena escaldada.
E com meia bagaceira a acompanhar.

Bock disse...

Descansa, VD, que todos os comentadores mais assíduos na semana transacta não têm esse problema.

A dificuldade deles é saber com que namorado é que vão passar o S. Valentintim.

Ah, caralho, como odeio estas datas impostas pelo grande capital!